Fløng - Hedehusene Skytteforening

En idræt der rammer plet

Skoleskydning

Skoleskydningen er et samarbejde mellem Dansk Skoleidræt og De Danske Skytteforeninger.

Skoleskydningen er et tilbud til alle landets 5. klasser. Skoleskydningen startede i 1995, og sidste år - i efteråret 2009 - deltog 8600 elever fra hele Danmark.

Skoleskydningen er en turnering, hvor hele klassen kan deltage. Eleverne deles op i hold á fire. Træningen og den indledende runde afvikles i oktober og november af den lokale skytteforening. De 20 bedste hold fra amtet går videre til en amtsfinale, og vinderne går videre til en landsfinale i Vingsted i slutningen af november.  

Du kan finde mere information om skoleskydning på Skyttens hjemmeside

Hent folder om skoleskydning her

.

 

En ting, vi bruger mange ressourcer på, er skoleskydningen, som er en landsdækkende konkurrence for både piger og drenge i 5. klasse. Skoleskydningen er arrangeret af Dansk Skoleidræt og De Danske Skytteforeninger og ALT er gratis.

Hvordan forgår det?
Et hold består af ialt 4 elever (drenge eller piger) fra samme klasse. Der skydes først 5 træningsskydninger på 15 meter-banen under Fløng-Hallen.

Træningsresultaterne sender vi ind til amtsforeningen, som så finder de 20 hold med flest point, der går videre til amtsfinalen, som skydes på Fløng-Hedehusenes baner under Fløng-hallen lørdag d.20/11. Og kun nr. 1 og 2 fra amtsfinalen går videre til landsfinalen, som skydes i Vingsted lørdag d. 27/11.

Tilmelding
HUSK at tilmelding er bindende! Dette er for at undgå, at der ikke pludselig står 3 elever og mangler den sidste kamerat for at kunne stille hold. Det betyder nemlig, at de slet ikke kommer til at skyde.

Sikkerhed og instruktion
Under hele forløbet er der altid 5 voksne fra Fløng-Hedehusene Skytteforening til at hjælpe jer.

Pris
Gratis. Patroner og skiver bliver betalt af foreningen.

Ønsker du mere information om skydesporten eller skoleskydning kan du kontakte os her