Fløng - Hedehusene Skytteforening

En idræt der rammer plet

Vi åbner nu så småt op efter Corona-virus

Til vore medlemmer

Vi åbner nu så småt op for skydning igen på 50m og 200m riffel og nedenstående gælder indtil videre.

På 50 m riffel starter vi tirsdag den 28. april og på 200m mandag den 27. april.

Vi anvender kun hver anden standplads til skydning, således afstandskravet overholdes. Det vil sige 7 skytter på 50m og 5 skytter på 200 m riffel ad gangen

På 50m riffel skydes 5 hold á 7 skytter med start kl. 17.00 – 17.45 – 18:30 - 19.15 og 20:00.

På 200m riffel skydes 4 hold á 5 skytter med start kl. 17:30 - 18.15 - 19.00 og 19:45

På 25m pistol er der indtil videre lukket.

Der er stillet nogle betingelser for, at åbning af skydebanen kan lade sig gøre, og ud fra dette er følgende gældende for skydning hos os.

Følgende skal overholdes:

Der skal holdes minimum 2 meters afstand til andre under hele aktiviteten – også under instruktion, så alle skytter skal være selvhjulpne. Og der vil ikke være trænere på banen.

ALLE der ønsker at skyde, skal tilmelde sig først. Det sker via skydetilmelding.dgi.dk, hvor du finder stævnet ”Fløng-Hedehusene sommertræning 2020” Har du ikke adgang til skydetilmelding.dgi.dk skriver du en mail til , så sørger vi for du får adgang.

Klubhus og opholdsfaciliteter er lukket! Der må ikke være ophold i opholdslokalerne, heller ikke i forrummet til standpladsen, der kun må benyttes til gennemgang og der vil ikke være noget salg af kaffe, sodavand mv.

Dem der bruger foreningsvåben skal bruge den samme pistol eller riffel hver gang. Det kun en og samme person, der kan bruge denne pistol eller riffel indtil videre. Så vi skal deles om de våben der er.
Skydejakker, handsker og rem udlånes som personligt udstyr indtil videre og udleveres af skydelederen. Dvs. det tages med hjem og medbringes hver gang.

Patronudlevering sker på banen og betaling skal foregå med MobilePay

Du skal selv medbringe eget tæppe / liggeunderlag til at ligge på. Der vil ikke være standplads måtter. Der vil kun være en riffelstøtte på banen.

Alle skal efter skydning afspritte de ting der er rørt ved. Instruktion gives på banen af skydelederen. Der vil være håndsprit til rådighed, både på banen og i forrummet til standplads.

Begge toiletter vil være åbne. 

Skytter må først gå ind i skydehuset ved den bookede tid og skal have forladt skydehuset inden bookningen udløber. Dvs. ingen ophold i skydehuset.

Se også DGI’s ’vejledning for udendørsaktivitet på skydebaner’ på www.dgi.dk/skydning